Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2023-09-07
Förlag
Swedish Metaverse Center
Medarbetare
Tomio Gren, Josefine (red.) / Tomio Gren, Mario (form)
Dimensioner
215 x 145 x 25 mm
Vikt
468 g
SAB
Bv,Pucb
ISBN
9789198871906
Metaverse Mayhem : AI och Metaverse - vad händer nu? - underbara möjligheter och oerhörda risker (inbunden)

Metaverse Mayhem : AI och Metaverse - vad händer nu? - underbara möjligheter och oerhörda risker

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-07
449
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  185
Visa alla 1 format & utgåvor
Kanske den viktigaste boken för dig just nu?! "Metaverse Mayhem" är en bok som på ett enkelt, pedagogiskt och snabbt sätt ger dig allt du behöver veta om framtidens digitala miljöer.

Linda U Johansson delar med sig av sina personliga erfarenheter samt har intervjuat Sveriges ledande företag, för att ge dig en inblick i vad Metaverse innebär för olika branscher.

Lär dig allt om
AI + Metaverse = BFF
Artificiell intelligens (AI) och Metaverse har potential att omforma vår värld på ett dramatiskt sätt. När de kombineras, blir de "bästa vänner" och skapar en kraftfull symbios som kan leda till oanade möjligheter och innovationer.

VAD ÄR METAVERSE: Utforska Metaverse från olika perspektiv och få en förståelse för vad som gör denna evolution så unik och spännande.

POTENTIALEN: Lära dig om företag som investerar i metaverse och hur det kan påverka samhället som helhet.

IMMERSIVE COMMERCE:Ta reda på hur handeln i Metaverse kommer utvecklas och grundläggande förändra ehandel och fysisk handel.

RISKERNA: Upptäcka möjligheterna och riskerna med Metaverse, och hur du kan navigera i denna nya värld.

VAD SÄGER LINDA?

"Jag har skrivit boken jag själv vill läsa. Boken som på ett självklart sätt rätar ut alla frågetecken och ger mängder av exempel.

Idag gillar journalister att skriva att Metaverse är dött - vi som dagligen arbetar med denna evolution vet att så inte är fallet - det är nu alla företag ska gasa, för det är så man ska gör i uppförsbackar!

Jag har skapat en personlig bok där jag delar med mig av min erfarenhet från 25 år inom IT-branschen som lägger grunden för framtiden.

Förhoppningsvis inspirerar jag dig, möjligen skrämmer jag dig och kanske du även skrattar lite när du läser boken."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Metaverse Mayhem : AI och Metaverse - vad händer nu? - underbara möjligheter och oerhörda risker
 2. +
 3. AI på 1 minut : de 120 viktigaste koncepten

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI på 1 minut : de 120 viktigaste koncepten av Sara Bang-Melchior (inbunden).

Köp båda 2 för 602 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Metaverse Mayhem : AI och Metaverse - vad händer nu? - underbara möjligheter och oerhörda risker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Metaverse - snyggt och enkelt förklarat! Tack!
  Magnus P, 5 september 2023

  Fick tips av en kollega om boken och måste säga att hon hade rätt. Det är en mkt intressant bok som på enkelt, tankeväckande och roligt sätt förklarar Metaverse och allt runtomkring. Läste en engelsk bok tidigare men blev bara förvirrad - den här är på svenska, med exempel från internationella men flest från svenska företag! Den förklarar visserligen risker med AI och Metaverse men den ger en fantastisk bild över alla möjligheter vi får! Boken passar för privatpersoner som vill ha koll på fra... Läs hela recensionen

 2. Hon beskriver det svåra på ett enkelt sätt!
  Lars Johansson, 5 september 2023

  Jag fick tag på denna bok innan den lanserades och som VD är denna bok otroligt värdefull för att kunna ligga steget före! Jag hade inte riktigt förstått vad Metaverse var. I boken får man en enastående inblick i Metaverse och dess potential att förändra vår värld. Linda har lyckats med en sällsynt bedrift: att på ett underhållande sätt förklara något så komplext som internets evolution! Kan verkligen rekommendera denna bok!

Visa alla 2 recensioner