Kaikki Sankalpa-joogasta - suuri kirja klassisesta tuolijoogasta : ainutlaatuinen tuolijoogasarja, joka voi muuttaa elämäsi tässä ja nyt! (häftad)
Format
Häftad
Språk
Finska
Serie
Hyviä ja opettavaisia kirjoja joogasta
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2024-05-13
Förlag
Bhagwan
Dimensioner
216 x 140 x 15 mm
Vikt
467 g
SAB
Rai,Dbdd
ISBN
9789198915402

Kaikki Sankalpa-joogasta - suuri kirja klassisesta tuolijoogasta : ainutlaatuinen tuolijoogasarja, joka voi muuttaa elämäsi tässä ja nyt!

Häftad,  Finska, 2024-05-13
294
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ainutlaatuinen, yli 250-sivuinen kirja sisältää kahdeksan suurta pääjakoa, joissa on useita flow-rutiineja ja ainutlaatuisia klassisia syvärentoutuksia, tuolimeditaatiota. Kaikissa ohjelmissa on selkeät ohjeet ja paljon kauniita kuvia harjoituksista. Kirja tarjoaa myös aloitetun johdatuksen klassiseen joogaan ja meditaatioon. Ehdoton lisä kirjahyllyyn niille, jotka haluavat päästä elämänsä kuntoon. Tässä ja nyt!

Sankalpa on sanskritin sana, joka tarkoittaa - syvään juurtunutta aikomusta tai halua. Patanjalin joogasutrojen ensimmäinen säe on juuri Atha Yoga Anushasanam, mikä tarkoittaa, että nyt alkaa joogan oppiminen, että jooga on tässä ja nyt, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tai jatkaa. Sankalpa-joogassa harjoittaja ottaa kantaa oman hyvinvointinsa puolesta suorittamalla klassista tuolijoogaa määrätietoisesti ja tarkoituksenmukaisesti edistääkseen omaa terveyttään ja joustavuuttaan kaikista fyysisistä rajoituksista huolimatta.

AINUTLAATUINEN TUOLIJOOGASARJA, JOKA VOI MUUTTAA ELÄMÄSI TÄSSÄ JA NYT:

TUOLIJOOGAN LÄMMITTELY
TUOLIJOOGA TASAPAINON PARANTAMISEKSI
TUOLIJOOGA NIVELTEN PEHMENTÄMISEEN
TUOLIJOOGA VOIMAN LISÄÄMISEEN
TUOLIJOOGA PARANTAA LIIKKUVUUTTA
TUOLIJOOGA PARANTAA KUNTOA
TUOLIJOOGA PAINONPUDOTUKSEEN
RENTOUTUMINEN JA MEDITAATIO

KIRJAILIJA
Shreyananda Natha on suosittujen ja myydyimpien joogakirjojen kirjoittaja. Hän on kirjoittanut kattavimmat joogaoppaat ruotsiksi - KAIKKI YOGASTA ja opintokirjan - OPI JOOGAA JA MEDITAATIOA MUUTEN KUIN ASENTOJEN JÄLKEEN.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kaikki Sankalpa-joogasta - suuri kirja klassisesta tuolijoogasta : ainutlaatuinen tuolijoogasarja, joka voi muuttaa elämäsi tässä ja nyt!
  2. +
  3. Holy Bible. Pyhä Raamattu: English - Finnish Parallel Text. Englanti - Suomi Rinnakkainen Teksti

De som köpt den här boken har ofta också köpt Holy Bible. Pyhä Raamattu: English - Finnish Pa... av Ivan Kushnir (häftad).

Köp båda 2 för 621 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shreyananda Natha