Sinuhe egyptiläinen osa 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (542.1 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Lars Svedberg
Utgivningsdatum
2008-01-24
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510343289

Sinuhe egyptiläinen osa 1 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2008-01-24
169
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Ylittämättömän kirjaklassikon ja suomalaisten Vuosisadan kirjaksi äänestämän suurteoksesta on tehty kaksiosainen äänikirja, jonka tulkitsee Lars Svedberg.

Mika Waltarin ensimmäisestä suuresta historiallisesta romaanista tuli ilmestyttyään kansainvälinen bestseller, joka jatkuvasti valloittaa uusia lukijasukupolvia.

Sinuhe on löytölapsi, joka kasvaa köyhän lääkärin poikana Thebassa. Hän valmistuu itsekin lääkäriksi ja toimii faaraon aivokirurgina. Monien myrskyisten vaiheiden, rakkauksien ja pettymyksien jälkeen hän muistelee maanpakolaisena itäisen meren rannalla nuoruuttaan ja hulluuttaan.

Sinuhe egyptiläinen on Mika Waltarin ensimmäinen suuri historiallinen romaani, joka ilmestyi vuonna 1945. Teos nousi nopeasti kansainväliseksi bestselleriksi ja on sittemmin käännetty yli neljällekymmenelle kielelle.

Mika Waltari (1908-1979) oli poikkeuksellisen monipuolinen kirjailija. Hänen tuotantonsa käsittää romaanien lisäksi mm. runoja, näytelmiä, satuja, elokuvakäsikirjoituksia sekä sarjakuvariimejä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mika Waltari