Karhukirjeitä Karvoselle (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (46.5 MB)
Språk
Finska
Serie
Karhukirjeet (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Juho Milonoff
Utgivningsdatum
2009-05-05
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510352229
Karhukirjeitä Karvoselle (ljudbok)

Karhukirjeitä Karvoselle Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2009-05-05
82
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Karhukirjeitä-sarjan ensimmäinen osa!

Karhunpoikanen Otso viettää riemulomaa Amalia-tätinsä villissä hoidossa. Kirjeiden saaja Karvonen lienee vihreä kateudesta!

Karhulapsi Otso on päässyt tätinsä hoitoon Karhumäkeen siksi aikaa, kun verokarhuäiti ja tiekarhuisä viipyvät urantekomatkoillaan. Tädin luota Otso kirjoittelee ystävälleen Karvoselle ja kertoo kuulumisiaan, joita ei ihan vähän olekaan.Amalia-tädillä on joka aamuksi uusi ohjelma, jonka mukaan lähdetään kiertelemään maistiaisia, sivistymään museoon, huutamaan paloruiskua tai myymään kakkuja Karhunpalvelus-seuran hyväntekeväisyysmyyjäisiin. Amalia on hauska ja suurpiirteinen täti, joka antaa viettää syntymäpäiviäkin tavallista useammin.Täti on joutunut kerran poliisin piirittämäksi. Hän on päässyt motista ehjin nahoin, mutta eikös vain konstaapeli Karhunen yhtenä iltana taas istu tädin luona kuuntelemassa kokolaturi Aarian Oopperaa.

Lukija Juha Milonoff.

Karhukirjeitä-sarjan osat ovat 1. Karhukirjeitä Karvoselle, 2. Karhukirjeitä Karhumäestä, 3. Karhukirjeitä kesäleiriltä, 4. Karhukirjeitä kaamoksesta, 5. Karhukirjeitä kaukomailta, 6. Karhukirjeitä kotiväelle, 7. Karhukirjeitä kuntolomalta
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jukka Parkkinen