Pidä puolesi - irti narsistin hampaista (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2015-02-03
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510384794

Pidä puolesi - irti narsistin hampaista E-bok

E-bok,  Finska, 2015-02-03
110
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    191
Visa alla 1 format & utgåvor
Irti narsistin otteesta

Narsisti on häikäilemätön manipuloija, joka käyttää muita hyväkseen päästäkseen tavoitteisiinsa. Narsistin manipuloinnista on kuitenkin mahdollista vapautua itsetuntemuksen ja tiedon avulla.

Pidä puolesi avaa silmät ympärillämme tapahtuvan arkipäivän manipulaation huomaamiseen ja antaa välineet oman hyvinvoinnin turvaamiseen. Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa paljastaa narsistin käytöksen ja toimintatavat puolison, työkaverin, lapsen ja alaisen nöyryyttämiseksi. Yksilöstä hän laajentaa yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Minkälaista sortoa, syrjintää ja alistamista tapahtuu työpaikoilla, kouluissa, lahkoissa ja armeijassa? Narsistin keinoja ovat alistaminen ja aggressio, ja hänet voi torjua vain tuntemalla hänen tapansa nähdä maailma, jossa vika on aina muissa. Kirja sisältää esimerkkitapauksia, selkeät ohjeet narsistista vapautumiseen sekä eväitä vertaistuen löytämiseen.

Janne Viljamaa on helsinkiläinen sosiaalipsykologi, joka on kirjoittanut useita kirjoja muun muassa itsetunnosta, lasten kasvatuksesta, narsismista ja häpeästä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Janne Viljamaa