Käytä kiukkuasi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2015-02-03
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510394519

Käytä kiukkuasi E-bok

E-bok,  Finska, 2015-02-03
93
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    201
Visa alla 1 format & utgåvor
Löydä sisäinen sisupussisi ja kanavoi kiukkusi toimintaenergiaksi! Kirja antaa luvan oman reviirin rajaamiseen ja jämäkkyyteen - ilman niitä asiat eivät etene.

Jokainen ihminen haluaa puolustautua, kun kiusataan tai kohdellaan epäreilusti. Usein suorat sanat tulevat mieleen vasta myöhemmin ja mielipaha jää elämään. Käytä kiukkuasi esittää keinoja aggression hyötykäyttöön: mistä löytää jämäkkyys ja uskottavuus, kun esimies juoksuttaa, kaupassa kiilataan ja kaverit vähättelevät? Ilman oikein ajoitettua aggressiota ja sisua asiat eivät etene. Sisäisen Pikku Myyn löytäminen vahvistaa itsetuntoa ja antaa myös voimaa puolustaa heikompiaan.

Aggressio ei ole sama kuin väkivalta. Kirjassa pohditaan myös väkivallan kierteen katkaisua ja sitä, kuinka ympäristö voi opettaa sosiaalisia taitoja ja empatiaa tai vahvistaa väkivaltaista käytöstä.

Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa kirjoittaa yhteiskuntamme psykologisista ilmiöistä ymmärrettävästi ja suorin sanoin. Hänen tuoreimpia kirjojaan ovat Mitä minä teen tämän lapsen kanssa haastavan lapsen kasvatus (2009), Pidä puolesi irti narsistin hampaista (2010) ja Pakko saada addiktoitunut yhteiskunta (2011).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Janne Viljamaa