Kuinka ideat syntyvät? Luovan ajattelun käsikirja (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2023-02-03
Förlag
WSOY
ISBN
9789510403075

Kuinka ideat syntyvät? Luovan ajattelun käsikirja E-bok

E-bok,  Finska, 2023-02-03
228
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    191
Visa alla 1 format & utgåvor
Tule luovemmaksi ajattelijaksi.

Miksi yksi ihminen saa ideoita ja toinen ei? Voiko luovuutta oppia? Tämä kirja riisuu mystiikan luovuuden yltä. Luontainen lahjakkuus jalostuu luovuudeksi ainoastaan intohimon ja sitkeyden avulla.

Kirja 1) antaa välineitä, joilla luovina itseään pitävät voivat oppia vielä luovemmiksi, 2) saa itseään epäluovina pitävät ymmärtämään, ettei peli ole menetetty ja 3) selittää, mistä luovuudessa on pohjimmiltaan kysymys. Kirjassa käsitellään motivaation merkitystä, ajankäytön järkeistämistä luovien ajattelutaukojen pitämiseksi, ongelmien määrittelykykyä sekä erilaisia ideointitekniikoita. Siitä hyötyvät niin opettajat, kyynikot kuin taiteilijatkin sekä yritykset ja organisaatiot.

Saku Tuominen on yrittäjä, tietokirjailija ja tv-tuotantoyhtiön Broadcastersin perustaja. Tällä hetkellä hän toimii myös mm. digitaalisen ravintolaoppaan World Of Mouthin toimitusjohtajana ja Financier Groupin luovana johtajana. Tuominen on tuottelias kirjoittaja ja kysytty puhuja.

Jussi T. Koski on kasvatustieteen tohtori, kouluttaja ja rehtori. Hän on erikoistunut ammatillisen suorituskyvyn kokonaisvaltaiseen, ihmislähtöiseen kehittämiseen. Hän on kirjoittanut useita kirjoja
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna