Nimikirjainmurhat (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Hercule Poirot?n mysteerit (del 1)
Inläsare
Lars Svedberg
Utgivningsdatum
2016-09-30
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Terhi Vartia
ISBN
9789510407905
Nimikirjainmurhat (ljudbok)

Nimikirjainmurhat Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2016-09-30
108
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    83
Visa alla 1 format & utgåvor
Hercule Poirotin uusi tuleminen

"On hienoa, että kirjallisuuden rakastettujen henkilöiden ei ole pakko kuolla", sanoo Sophie Hannah, jonka Poirot-romaani ilmestyy syyskuussa 2014.

Agatha Christien perikunta päätti fanien toiveesta julkaista upouuden Poirot-mysteerin dekkarikuningattaren kultakauden romaanien hengessä. Kirjoittajaksi valikoitui suosittu jännityskirjailija Sophie Hannah, joka kertoo olleensa Christie-fani viisivuotiaasta lähtien. Hän pitää tehtävää kunniana ja aikoo pysytellä tiukasti Dame Agathan viitoittamalla tiellä: "Poirot ei ala harrastaa rullaluistelua." Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1920-luvun lopulle, jolloin mestarietsivän harmaat aivosolut olivat vireimmillään.(Haastattelu: The Guardian)

Brittiläinen Sophie Hannah (s. 1971) on niittänyt kansainvälistä mainetta psykologisilla jännäreillä. Hän on Agatha Christien vannoutunut ihailija: "Hercule Poirot ja Neiti Marple sytyttivät minussa halun ryhtyä kirjoittamaan dekkareita, ja Christien nerokkaat juonet ja syvä ihmisluonnon ymmärtämys ovat muokanneet minua kirjailijana."(The Bookseller) Hannah on julkaissut myös viisi runokokoelmaa ja riimitellyt englanniksi Tove Janssonin lastenkirjoja.
Kirjailijan nettisivut: www.sophiehannah.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sophie Hannah