Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2015-08-18
Förlag
WSOY
ISBN
9789510410486
Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa (e-bok)

Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa E-bok

E-bok,  Finska, 2015-08-18
104
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    150
Visa alla 1 format & utgåvor
Islanti vie sydämen!

Miten käy, kun vaatimattomuuden hyveen omaksunut suomalainen pyrkii jäseneksi 0,3 miljoonan ihmisen perheeseen, jossa ei yritetä mitään muuta kuin olla maailman parhaita?

Islanti on maailman kiehtovimpia mutta myös eriskummallisimpia maita. Siellä voidaan tietyöt keskeyttää maahisten takia, voi päätyä kävelyltä kahville presidentin kanssa, juoda olutta maailmankuulujen pop-tähtien vieruspöydässä tai huomata sukulaistensa pukeutuneen putkimiehen valepukuun päästäkseen ensimmäisenä katsomaan vastasyntynyttä. Kaikki tämän maan 300.000 kansalaista tuntuvat olevan sukua toisilleen. Kaikki he uskovat olevansa maailman parhaita. Miten luonnistuu suomalaiselta naiselta kotoutua jäätiköiden ja kuumien lähteiden keskelle? Seikkailusta islantilaiseen yhteiskuntaan ja mielenmaisemaan ei totisesti puutu vauhtia ja hersyviä tilanteita.

KTM, kirjailija, bloggaaja, ja designkaupan pitäjä Satu Rämö (s. 1980) asuu Reykjavikissa yhdessä islantilaisen aviomiehensä ja lapsensa kanssa. Rämö kirjoittanut aiemmin Islannin matkaoppaan Mondolle, sekä yhdessä Katja Lahden kanssa ilmiöksi nousseet Vuoden mutsi ja Vuoden mutsi 2 -kirjat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Satu Rämö