Daavidintähdet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Fredrika Bergman (del 5)
Utgivningsdatum
2015-05-04
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Outi Menna
ISBN
9789510411834
Daavidintähdet (e-bok)

Daavidintähdet E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2015-05-04
93
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Kristina Ohlsson on tämän hetken hallitseva dekkarikuningattaremme." - Caroline Engvall, Metro

Israelilainen legenda Paperipojasta, joka sieppaa ja surmaa lapsia, viriää henkiin Tukholmassa kun kaksi juutalaispoikaa katoaa.

Tukholman talvessa tapahtuu murha: juutalaisen päiväkodin opettaja ammutaan, ja samana päivänä kaksi juutalaispoikaa katoaa. Siviilitutkija Fredrika Bergmanin ja rikospoliisi Alex Rechtin paineet kasvavat, kun varmistuu että kadonneet pojat on surmattu. Hangesta löytyneillä uhreilla on päässään paperikassit, joihin on piirretty kauhistuneet kasvot. Tekotapa viittaa vanhaan juutalaiseen myyttiin lapsia vainoavasta Paperipojasta. Juutalaisen pikkutytön kadotessa panokset kovenevat: saadaanko Paperipoika pysäytettyä ennen seuraavaa uhria? Kaikki jäljet johtavat Israeliin.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössä sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 Ohlsson on ollut vapaa kirjailija. Vuonna 2013 hän julkaisi ensimmäisen jännitysromaanin nuorille lukijoille Glasbarnen . Kristina Ohlsson asuu Tukholmassa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Ohlsson