Kansalainen Kekkonen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-08-16
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Lauri Sallamo, Heidi Tihveräinen
ISBN
9789510413524
Kansalainen Kekkonen (e-bok)

Kansalainen Kekkonen E-bok

E-bok,  Finska, 2021-08-16
195
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    195
Visa alla 1 format & utgåvor
Amerikkalaiskirjailijan teoksessa paljastuksia Urho Kekkosen ensimmäisestä kaudesta.

Ensimmäisen presidenttikauden alussa lähes puolet kansasta vihasi Urho Kekkosta. Kauden lopussa hänelle ei ollut varteenotettavaa vaihtoehtoa. Yhdysvaltalainen Gordon F. Sander kertoo, miten se tapahtui.

Yllättäviä paljastuksia sisältävä teos kuvaa, kuinka täpärästi presidentiksi valittu Kekkonen teki itsestään korvaamattoman niin kotimaassa kuin ulkopoliittisesti, ja sijoittaa UKK:n ja Suomen osaksi paljon suurempaa, Neuvostoliiton ja USA:n välistä sakkiottelua, joka oli tuon tuosta vähällä kuumeta tuliseksi.

Gordon F. Sander kirjoittaa poikkeuksellisen vauhdikkaasti ja tarkastelee Kekkosen ensimmäistä, käänteentekevää ja dramaattista presidenttikautta amerikkalaisin silmin, vapaana suomalaiskirjoittajien rintamalinjoista.

Yhdysvaltalainen toimittaja ja historiakirjoittaja Gordon F. Sander on perehtynyt Urho Kekkosen presidenttikausiin kuuden vuoden ajan käännättäen suomenkielisiä lähteitä, kahlaten arkistoja ja tehden haastatteluja Suomessa ja Yhdysvalloissa. Aiemmin Sander on julkaissut muun muassa Suomea käsittelevät kirjat Taistelu Suomesta 1930-1940 ja Usein unohdettu Suomi. Sander oli Pulitzer-ehdokkaana kirjallaan Serling: The Rise And Twilight Of Television"s Last Angry Man. Sander asuu Riiassa ja toimii Baltian kirjeenvaihtajana useille yhdysvaltalaisille laatulehdille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gordon F Sander