Dave Lindholm (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2015-10-16
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
ISBN
9789510413760
Dave Lindholm (e-bok)

Dave Lindholm E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2015-10-16
107
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Soittajan elämää Isokynästä Bluesoundsiin ja Sleepy Sleepersistä Dave L. B. Inventiveen.

Suomalaisen musiikin äänekäs hiljainen Dave Lindholm (s. 1952) on itsepäinen, omien katujensa kulkija, välillä vittumainen, usein sydämellinen ja yllättäen jopa ujo. Hän puhuu silloin kun haluaa ja silloinkin mitä haluaa, paljon tai vähän, kaikki riippuu fiiliksestä jota ilman ei ole niin mitään.

Dave Lindholm on ollut julkaisemassa vuoden 1971 jälkeen n. kuuttakymmentä albumia suomen- ja englanninkielistä musiikkia: Sirkus, Vanha & uusi romanssi, Black, Aino, Luuttujengi tulee. Osan voi lokeroida rock-, blues- tai pop-laatikoihin, loppu on silkkaa Davea.

Dave Lindholm on yksi suomen tyylitajuisimpia kitaristeja ja oivaltavimpia lyyrikoita, hän on myös vanhan liiton pelimanni, joka on kiertänyt niin isot lavat kuin baarinnurkat ja kolunnut yhtä lailla taideprojektit, rockbändit kuin huumoriryhmät: Isokynä, Pen Lee, Rock'n'roll Band, Bluesounds, Sleepy Sleepers, Otto Donner, Andy McCoy.

Tai kuten Dave itse sanoo:"Uralla ei oo mitään tekemistä mun elämän kanssa, ura on suunniteltu. Varsinkin kun alotin niin KUKAAN ei suunnitellu MITÄÄN."

Lamppu Laamaselta on aiemmin julkaistu mm. Pelle Miljoona -elämäkerta Matkalla tuntemattomaan sekä dokumenttiromaani Tavastia Klubi, Helsinki.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lamppu Laamanen