Aave (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (556.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Harry Hole (del 9)
Inläsare
Jukka Pitkänen
Utgivningsdatum
2016-03-17
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Outi Menna
ISBN
9789510416594

Aave Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2016-03-17
120
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    96
Visa alla 1 format & utgåvor
Maailmanluokan rikostarina

Kesä. Gusto-niminen poika makaa oslolaisen asuntonsa lattialla. Hän vuotaa verta ja tekee kuolemaa. Saadakseen jonkinlaisen tolkun siihen elämään, joka nyt on näin surkeasti päättymässä, hän alkaa kertoa tarinaansa. Ulkona kajahtelevat kirkon kellot.

Syksy. Harry Hole palaa Osloon oltuaan kolme vuotta ulkomailla. Hän haluaa tutkia Guston murhaa, mutta tapaus on jo suljettu; nuori narkkari ilmeisesti ammuttiin huumeriidan päätteeksi. Harry saa haastatella vankilassa istuvaa ampujaa, mutta kohtaa myös oman historiansa pimeät sokkelot. Tapaaminen on alku Harry Holen yksinäisimmälle tutkimusmatkalle. Ja kun Harry tutkii, Gusto jatkaa tarinaansa.Mies tallaa öisen Oslon tummia katuja. Kadut ovat hänen omiaan, ja kuten aaveet, hän on ollut siellä aina.

Jo Nesbø on noussut ensin johtavaksi norjalaiseksi rikoskirjailijaksi Harry Hole-romaaneillaan, sitten johtavaksi pohjoismaiseksi kirjailijaksi. Tänä päivänä hän kamppailee jo tasapäisesti muutaman muun kirjailijan kanssa maailman suosituimman kirjailijan tittelistä. Aika velikulta!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jo Nesbø