Tuhatkaunot (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (373.8 MB)
Språk
Finska
Serie
Fredrika Bergman (del 2)
Inläsare
Heljä Heikkinen
Utgivningsdatum
2016-11-09
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Outi Menna
ISBN
9789510421475
Tuhatkaunot (ljudbok)

Tuhatkaunot Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2016-11-09
115
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Pahuus yhdistää

Teini-ikäinen tyttö pahoinpidellään, iäkäs pappi surmaa vaimonsa ja itsensä, mies joutuu auton yliajamaksi ja kuolee. Rikoksia ei näennäisesti yhdistä mikään, mutta poliisin erityisryhmän tarkemmat tutkimukset paljastavat outoja asioita. Tutkimuksen langat johtavat kauas Pohjolan ulkopuolelle häikäilemättömien rikollisten jäljille.

Samaan aikaan ihmissuhteet kärjistyvät komisario Alex Rechtin johtamassa tutkimusryhmässä, johon kuuluu myös Fredrika Bergman.Tuhatkaunot on kansainvälisesti menestyneen ja Ruotsin tämän hetken kiinnostavimman rikoskirjailijan Kristina Ohlssonin toinen Fredrika Bergman -jännäri.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt turvallisuuspoliittisena analyytikkona Ruotsin poliisihallituksessa sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 hän on ollut vapaa kirjailija. Ohlsson asuu Tukholmassa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Ohlsson