Paratiisiuhrit (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (396.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Fredrika Bergman (del 4)
Inläsare
Heljä Heikkinen
Utgivningsdatum
2017-02-20
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Pekka Marjamäki
ISBN
9789510421499
Paratiisiuhrit (ljudbok)

Paratiisiuhrit Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2017-02-20
115
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Paratiisiuhrit on itsessään pieni mestariteos, henkeäsalpaavan jännittävä kertomus." - Gefle Dagblad

Paratiisiuhrit on läpijännittävä ja pilkulleen uskottava trilleri terrorismista ja sen kasvualustasta. Kirja kertoo mannertenvälisen lennon kaappauksesta.

Arlandasta New Yorkiin suuntaava lento numero 573 saa pian nousun jälkeen dramaattisen käänteen. Matkustamosta löytyy kirje, jossa neljääsataa ihmistä kuljettava jumbojetti uhataan räjäyttää, mikäli Ruotsi ei peru algerialaissyntyisen terroriepäillyn karkotuspäätöstä. Koneessa on polttoainetta 13 tunniksi, ja poliisilla saman verran aikaa torjua pahin mahdollinen lopputulos. Vaan ovatko tihutyön taustalla todellakin islamistiterroristit? Ruotsin turvallisuuspoliisin terrorisminvastaisen yksikön johtaja, vahvatahtoinen ja partaveitsenterävä Eden Lundell turvautuu siviilitutkija Fredrika Bergmanin ja rikospoliisi Alex Rechtin apuun selvittääkseen terroristien henkilöllisyyden, mutta nämä ovat peittäneet jälkensä hämmästyttävän hyvin. Piinaavien tuntien kuluessa ryhmä alkaa oivaltaa etsineensä vastauksia väärästä suunnasta, eikä tilannetta helpota Yhdysvaltain asevoimien ehdoton suhtautuminen ilmatilaansa lähestyvää, tuomittua lentokonetta kohtaan...

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt turvallisuuspoliittisena analyytikkona Ruotsin poliisihallituksessa sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä.

Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Tuhatkaunojen kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 hän on ollut vapaa kirjailija. Ohlsson asuu Tukholmassa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Ohlsson