Myrkky (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (14.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2017-08-30
Förlag
WSOY
ISBN
9789510424025
Myrkky (e-bok)

Myrkky E-bok

E-bok,  Finska, 2017-08-30
76
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
»Onko sulla äijiä, jotka voisivat viedä laukkupommit Stockmannin tavarataloon?»

Myrkyssä Jari Aarnio kertoo omin sanoin huumepoliisien kovasta työstä, toimintatavoista ja niihin liittyvistä vaaroista. Myrkky on myös kertomus Aarnion pitkälle vankilatuomiolle vieneistä tapahtumista, joiden taustalla on huomattavan paljon kulissien takaisia järjestelyjä. Kirjassa kerrottu perustuu oikeuden pöytäkirjoihin, autenttisiin haastatteluihin ja median julkaisemaan materiaaliin.

Helsingin huumepoliisin entinen johtaja Paavo Selin: »Otetaan irrallisia elementtejä ja kasataan ne kaikki Aarnion päälle. Tässä toteutuu pahin mahdollinen, mitä oikeusvaltiossa voidaan tehdä.»

Asiantuntijoina kuullaan mm. oikeustieteen professoria Dan Frändeä ja poliisiylijohtaja Mikko Paateroa. Äänessä ovat myös harvemmin kuullut tahot: United Brotherhood -jengin entinen rikollispomo Keijo Vilhunen, »Malmin nainen» Mari Romano, 12 vuoden tuomion saanut Raine Sievälä, huumepoliiseista mm. Kari Kauppi ja »Aarnion oikeaksi kädeksi» väitetty Mikael Runeberg.

Jari Aarnio on Helsingin huumepoliisin entinen johtaja, joka on joutunut syytetyksi ja tuomituksi huumausaine- ja virkarikoksista. Aarnio kiistää ehdottomasti kaikki syytteet, jotka häntä vastaan on nostettu.

Vepe Hänninen on helsinkiläinen kirjailija ja käsikirjoittaja, joka toimi ennen kirjailijanuraansa pappina.

Vepe Hännisen kynästä on syntynyt jo kolme romaania ja useita käsikirjoituksia kotimaisiin draamatuotantoihin. Hän kirjoittaa myös dokumentoivaa kaunokirjallisuutta. Hänninen on käsikirjoittanut TV-sarjoja Kylmäverisesti sinun, Suojelijat, Kotikatu ja Helppo elämä. Hänen kirjoittamansa TV-elokuva Pieni pyhiinvaellus voitti lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja ja se on saanut jo lähes vakiintuneen aseman Ylen pääsiäisohjelmistossa. Samankaltaista juhlapyhäkertomuksen asemaa on lähestynyt myös elokuva Joulukuusivarkaat. Hännisen töitä on nähty oopperalavalla ja valkokankaallakin. Loppuvuodesta 2011 ensi-iltansa sai Arto Salmisen Varasto-romaaniin perustuva, Hännisen käsikirjoittama menestyselokuva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Minä, vakuutusetsivä

  Vepe Hänninen

  Asiakkaiden vakuutuspetoksia tutkiva Reko Laulumaa laskee kiikarinsa. Miten on mahdollista, että 90 prosentin invalidi kiipeilee talonsa katolla kuin orava? Kun samainen Pentti Ylikoiso putoaa katolta toistamiseen, riita on valmis: pitääkö alaruum...

 • Kylmäverisesti sinun - Uusi alku

  Vepe Hänninen

  Kotimaisen rikoskerronnan kovinta kärkeä TV-sarja Kylmäverisesti sinun herätti aikoinaan valtavan kohun. Nyt se palaa takaisin uusin kertomuksin ja uudessa muodossa: romaanina. Uusi alku vie lukijat keskelle päähenkilöiden elämää kahdeksan vuotta ...