Myrkky (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.8 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Aku Laitinen, Jari Aarnio
Utgivningsdatum
2017-09-06
Förlag
WSOY
ISBN
9789510430163

Myrkky Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2017-09-06
103
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Jari Aarnio lukee omat kertojanosuutensa Vantaan vankilassa!

Myrkyssä Jari Aarnio kertoo omin sanoin huumepoliisien kovasta työstä, toimintatavoista ja niihin liittyvistä vaaroista. Myrkky on myös kertomus Aarnion pitkälle vankilatuomiolle vieneistä tapahtumista, joiden taustalla on huomattavan paljon kulissien takaisia järjestelyjä.

Teoksen nimi on johdettu siitä, että 1970- ja 1980-luvuilla huumepoliiseja alettiin kutsua alamaailman keskuudessa »myrkyiksi».

Asiantuntijoina kuullaan mm. oikeustieteen professoria Dan Frändeä ja poliisiylijohtaja Mikko Paateroa. Äänessä ovat myös harvemmin kuullut tahot: United Brotherhood -jengin entinen rikollispomo Keijo Vilhunen, »Malmin nainen» Mari Romano, 12 vuoden tuomion saanut Raine Sievälä, huumepoliiseista mm. Kari Kauppi ja »Aarnion oikeaksi kädeksi» väitetty Mikael Runeberg.

Lukijana Aku Laitinen ja Jari Aarnio.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Minä, vakuutusetsivä

  Vepe Hänninen

  Asiakkaiden vakuutuspetoksia tutkiva Reko Laulumaa laskee kiikarinsa. Miten on mahdollista, että 90 prosentin invalidi kiipeilee talonsa katolla kuin orava? Kun samainen Pentti Ylikoiso putoaa katolta toistamiseen, riita on valmis: pitääkö alaruum...

 • Kylmäverisesti sinun - Uusi alku

  Vepe Hänninen

  Kotimaisen rikoskerronnan kovinta kärkeä TV-sarja Kylmäverisesti sinun herätti aikoinaan valtavan kohun. Nyt se palaa takaisin uusin kertomuksin ja uudessa muodossa: romaanina. Uusi alku vie lukijat keskelle päähenkilöiden elämää kahdeksan vuotta ...