Kuolema Niilillä (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Hercule Poirot
Utgivningsdatum
2017-11-30
Förlag
WSOY
Översättare
Kirsti Kattelus
ISBN
9789510430972
Kuolema Niilillä (e-bok)

Kuolema Niilillä E-bok

E-bok,  Finska, 2017-11-30
106
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    117
Visa alla 1 format & utgåvor
Yksi tunnetuimpia Hercule Poirot -tarinoita

Maailman rikkain tyttö Linnet Ridgeway on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa - myös parhaan ystävättärensä Jacquelinen sulhasen.

Kun Linnet nimittäin näkee komean mutta pennittömän Simon Doylen, ystävätär ei enää merkitse hänelle mitään. Linnetin ja Simonin häät aiheuttavat kissankorkuisia otsikoita juorulehdissä ja sekavia tunteita erinäisissä henkilöissä, joille Linnetin omaisuus on tärkeä.

Häämatkasta tulee painajainen. Kaunis perijätär tuntee kateuden ja mustasukkaisuuden verkon kiristyvän ympärillään ja anoo apua Hercule Poirotilta.

Agatha Christie (1890-1976) on eittämättä kuuluisin dekkarirouva. Hän loi englantilaisen salapoliisiromaaniperinteen, jonka jalanjälkiä monet tallaavat vielä tänäkin päivänä. Christie kirjoitti elämänsä aikana noin 70 romaania sekä tukun radio- ja teatterikäsikirjoituksia, novelleja ym. Hän on myös tuottanut tekstiä salanimellä Mary Westmacott. Tunnetuimpia Christien luomia hahmoja ovat neiti Marple sekä Hercule Poirot. Belgialainen Poirot oli keskushenkilönä jo hänen ensimmäisessä romaanissaan Stylesin tapaus, joka julkaistiin alun perin vuonna 1920. Christie on aateloitu Englannissa. Hänet valittiin vuonna 2000 viime vuosisadan parhaaksi rikoskirjailijaksi dekkaristien kansainvälisessä kokouksessa USA:ssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agatha Christie