Islantilainen kodinonni : perhe-elämää viikinkien malliin (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (162.7 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Sanna Majuri
Utgivningsdatum
2018-03-02
Förlag
WSOY
ISBN
9789510432136

Islantilainen kodinonni : perhe-elämää viikinkien malliin Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2018-03-02
152
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    117
Visa alla 1 format & utgåvor
Islantilaiset rakastavat tehdä lapsia.

Islannissa asuu tilastojen mukaan yksi maailman tasa-arvoisimmista kansoista. Islantilainen kodinonni näyttää, kuinka tilanteeseen on päästy. Satu Rämön tarinat kotimaastaan kertovat hurmaavia esimerkkejä perhe-elämästä, joka on sopiva sekoitus hetkessä elämisen taitoa, anarkiaa ja valtion masinoimia tasa-arvotekoja.

Yhteiskunta ohjaa isät jäämään kotiin hoitamaan pieniä lapsiaan. Aivan kaikkea sanelua ei kuitenkaan hyväksytä: lastentarhanopettajien puuttumista lasten ulkovaatevalintoihin vanhemmat eivät katso hyvällä. Arki tuulen pieksemällä ja jäätikön peittämällä laavasaarella otetaan rennosti. Lapset ovat tervetulleita ravintoloihin siinä missä aikuisetkin, koulun jälkeen pelataan menestyksekkäästi jalkapalloa ja päiväkodeissa lapset nauttivat joka päivä ennen kotiin lähtöä "eftirmiddagskaffi " eli iltapäiväkahvit.

KTM, kirjailija Satu Rämö on tunnettu kirjoistaan Islantilainen voittaa aina ja Unelmahommissa sekä Salamatkustaja-blogistaan. Hänellä on islantilaisen aviomiehensä kanssa kaksi lasta ja koti Reykjavíkin keskustassa. Islantilaisten lapsiperhevuosien jälkeen hän on vakuuttunut siitä, että islantilainen perhe-elämä tekee elämästä hauskempaa ja yhteiskunnasta paremman paikan kaikille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Satu Rämö