Solmut (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2018-03-23
Förlag
WSOY
Översättare
Leena Taavitsainen-Petäjä
ISBN
9789510432242

Solmut E-bok

E-bok,  Finska, 2018-03-23
120
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    156
Visa alla 1 format & utgåvor
Väkevä, taitavasti rakennettu katsaus elämään ja avioliittoon

Domenico Starnonen kiitetyssä romaanissa ääneen pääsevät jätetty vaimo, aviomies ja pariskunnan aikuiset lapset - eikä sen luettuaan katso omaa puolisoaan ja lapsiaan enää samalla tavalla.

"Siinä tapauksessa että olet unohtanut, anna minun muistuttaa sinua, hyvä herra: minä olen sinun vaimosi." Solmut on kertomus eräästä avioliitosta. Niin kuin monet muutkin liitot, se on kokenut kovia iskuja, huojunut arjen alla ja natissut liitoksissaan. Ja silti se on kestänyt. Tai ainakin päällisin puolin näyttää siltä. Vandan ja Aldon avioliiton pahin kriisi koettiin kymmeniä vuosia sitten, mutta säröt näkyvät vieläkin.

Nyt kun talossa ovat enää vain he kaksi lasten lennettyä pesästä, säröt uhkaavat levitä halkeamiksi, joita kukaan ei osaa enää korjata.

Domenico Starnone on Italian nykykirjallisuuden tunnetuimpia nimiä. Hänen romaanilleen Via Gemito myönnettiin vuonna 2001 Italian arvostetuin kirjallisuuspalkinto Strega. Solmut on hänen kolmastoista romaaninsa. Starnone on työskennellyt toimittajana ja käsikirjoittajana. Hän syntyi Napolissa ja asuu nykyään Roomassa kääntäjävaimonsa Anita Rajan kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Domenico Starnone