Villit Vaasat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (19.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2018-03-23
Förlag
WSOY
Översättare
Heikki Eskelinen
ISBN
9789510432297
Villit Vaasat (e-bok)

Villit Vaasat E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2018-03-23
112
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Veljesmurhia, hulluutta, taidetta, taitavaa juonittelua ja rohkeutta taistelussa.

Suomeakin hallinneen ja Ruotsin suurvallan rakentaneen kuningassuvun kiehtova historia Kustaa Vaasasta kuningatar Kristiinaan.

Villit Vaasat on tarina vahvoista persoonista, viisaista naisista, tulisesta rakkaudesta, surullisista kohtaloista ja ennen kaikkea suuresta draamasta. Sukupolvien läpi kulki myös hulluuden siemen, joka puhkesi välillä väkivallaksi, välillä taas taiteeksi, ja joskus se johti täydelliseen henkiseen pimeyteen. Samalla suvun jäsenet onnistuivat rakentamaan Ruotsista mahtavan valtakunnan.

Uudistaja Kustaa Vaasa, Turun linnan Juhana-herttua, surullisen hahmon Eerik XIV, Klaus Flemingin ruumista herjaava Kaarle, sotaisa Kustaa II Aadolf, omaa tietään kulkeva Kristiina... Herman Lindqvist puhaltaa eloa historiantunneilta tuttuihin nimiin, ja paljastaa kaiken sen mikä opettajalta jäi kertomatta.

Herman Lindqvist on ruotsalainen historioitsija ja journalisti, joka on kirjoittanut yli 50 teosta. Hän syntyi vuonna 1943 diplomaattiperheeseen ja kävi koulua Helsingissä, jossa ensi kertaa tutustui maittemme yhteiseen historiaan. Noista ajoista lähtien Ruotsi-Suomen aika on ollut hänen kiinnostuksensa erityinen kohde. Herman Lindqvist on myös Ruotsin hovihistorioitsija ja suosittu historiadokumenttien tekijä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Herman Lindqvist