Sauli Niinistö - tasavallan presidentti (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (337.1 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Johannes Korpijaakko
Utgivningsdatum
2018-12-23
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510441749
Sauli Niinistö - tasavallan presidentti (ljudbok)

Sauli Niinistö - tasavallan presidentti Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2018-12-23
183
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    114
Visa alla 1 format & utgåvor
Suomen historian suosituin presidentti lähikuvassa.

Sauli Niinistö on Suomen historian suosituin presidentti vaalitulosten ja -gallupien mukaan. Kuinka hän on päässyt tuohon asemaan? Ja miten hän on onnistunut tehtävässään?

Sauli Niinistö on paradoksien mies. Hän on itsenäisen Suomen vähävaltaisin tasavallan presidentti ja maamme suosituin poliitikko. Hän on yksityisyyttään varjeleva mies, joka voitti vuoden 2012 presidentinvaalit kaikkien aikojen äänierolla - ja rikkoi oman ennätyksensä vuoden 2018 vaaleissa. Mutta minkälainen presidentti hän on? Miten Niinistö on onnistunut tehtävässään, erityisesti suhteessaan Venäjään ja Yhdysvaltoihin? Entä miten rouva Jenni Haukion näkyvä rooli on vaikuttanut median ja kansan käsitykseen presidentistä?

Kokenut toimittaja ja tietokirjailija Risto Uimonen valottaa ja analysoi Sauli Niinistön tähänastista presidentinuraa runsaan fakta-aineiston ja haastattelujen pohjalta. Uimonen julkaisi vuonna 2012 kirjan Puolivallaton presidentti, joka käsitteli Niinistön tietä valtakunnan ykköspaikalle.

Risto Uimonen (s. 1947) tunnetaan politiikkaa asiantuntevasti ruotivista teoksistaan. Uimonen on työskennellyt muun muassa Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajana, Kalevan päätoimittajana sekä Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittajana ja kolumnistina. Tällä hetkellä hän toimii vapaana tietokirjailijana ja kolumnistina. Uimonen on kirjoittanut muun muassa paljon luetut kirjat Iiro Viinasesta, Esko Ahosta, Juha Sipilästä ja Per-Erik Lundhista sekä Sauli Niinistön aiemmasta urasta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Risto Uimonen