Laki vaatii vainajia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-10-10
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510443866
Laki vaatii vainajia (e-bok)

Laki vaatii vainajia E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2019-10-10
179
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Veijarikirjailijan ennen julkaisematon esikoisromaani

Arto Paasilinna teki monet asiat toisin kuin kukaan muu. Syksyllä ilmestyy hänen ensimmäisen romaaninsa, joka jää hänen viimeisekseen.

Nuori Arto Paasilinna kertoi usein tarinoita ystäviensä viihdykkeeksi. Laki vaatii vainajia on koukuttava lännenseikkailu, jonka päähenkilö on Denverin seriffi. Sankarin luonteen Paasilinna kuvaa olevan "seriffille sovelias: tarpeeksi rikollisia ominaisuuksia kunnolliseen virantoimittamiseen".

Kertojasuosikin tutut piirteet: veijarimaisuus ja lukijan pyörittely nokkelasti kerronnan pyörteissä ovat esikoisteoksessa jo vahvasti läsnä. Onko romaanin loppu onnellinen vai ei, jääköön lukijan päätettäväksi, mutta viimeisen lauseen voimme paljastaa:

"Valitettavasti tämä kirja päättyy tähän."

Kolmekymmentäviisi romaania ja lukuisia muita teoksia julkaissut Paasilinna (1942-2018) oli Suomen yksi merkittävimmistä kirjailijoista. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat Jäniksen vuosi, Ulvova mylläri, Hurmaava joukkoitsemurha sekä Hirtettyjen kettujen metsä. Useat Paasilinnan kirjat ovat myös kääntyneet valkokankaalle niin Suomessa kuin maailmallakin. Maailmanlaajuisesti hänen kirjojaan on myyty yli kahdeksan miljoonaan kappaletta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arto Paasilinna