Perintö (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-10-13
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Sanna Manninen
ISBN
9789510447765
Perintö (e-bok)

Perintö E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2020-10-13
197
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    209
Visa alla 1 format & utgåvor
Uuden ajan Vittulajänkä - perheromaanien tuleva klassikko

"Pirullisesta pimeydestä, dieselinkatkusta, suomalaisista riidoista ja vakavista kommunikaatio-ongelmista huolimatta kirja herätti minussa heti halun muuttaa Tornionlaaksoon."

-Dagens Nyheter

Kun Anni huomaa olevansa raskaana, hän palaa vastahakoisesti Tornionjokilaaksoon, maatilalle, jossa varttui. Siellä ei puhuta ruotsia eikä suomea vaan jotain kolmatta kieltä, jotain omaa - meänkieltä.

Perheeseen kuuluu isä ja äiti ja kaksitoista lasta (tai neljätoista, riippuen laskentatavasta). Kukaan ei ole erityisen innoissaan Annin paluusta, innostuminen ei vain kuulu perheen tyyliin. Pentti-isä on hallinnut perhettään jo vuosia despootin ottein, ja nyt Siiri-äiti vihdoin päättää, että kaikella on rajansa.

August-ehdokkaanakin ollut hulvaton Perintö on elämässä raivokkaasti roikkuva perhetarina, jossa jokainen perheenjäsen kirjoitetaan taiten oman elämänsä päähenkilöksi.

Nina Wähä (s. 1979) syntyi Tukholmassa. Hänen äitinsä on kotoisin Tornionjokilaaksosta, jossa Wähä vietti lapsuuden kesiään ja oppi meänkielen. Hänen kolmas kirjansa, Perintö, oli Ruotsissa huima myynti- ja arvostelumenestys. Wähä asuu Tukholmassa ja on työskennellyt myös näyttelijänä ja laulajana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nina Wähä