Onnellinen lapsi (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.8 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Ari-Matti Hedman
Utgivningsdatum
2020-04-27
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510450130

Onnellinen lapsi Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Finska, 2020-04-27
179
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    169
Visa alla 1 format & utgåvor
Kasvatusgurun tärkein kirja

Jari Sinkkonen kertoo, miten kasvatetaan onnellinen lapsi. Hän avaa maanläheisesti mitä tiedetään lapsen kehityksestä, peräänkuuluttaa tervettä järkeä kasvatuskeskusteluun ja antaa kannustavaa tukea vanhemmille.

Lapsi ei ole onnellinen silloin kun hänen tieltään poistetaan kaikki mielipahaa aiheuttava. Toisaalta kovuutta hakemallakaan ei onnellisuutta aikaansaada. Vaihtuvia kasvatusmuoteja seuraamalla menee sekä vanhempi että lapsi päästään pyörälle.

Onnellinen lapsi kertoo näiden sijasta turvallisen kiintymyssuhteen merkityksestä, hyvän itsetunnon kehittymisestä, rennon yhdessä olon hyödyllisyydestä, toimivan vuorovaikutuksen opettelemisesta, rajojen asettamisen tärkeydestä ja rakkauden osoittamisen välttämättömyydestä.

Lääketieteen tohtori, lastenpsykiatrian dosentti Jari Sinkkonen (s. 1951) tunnetaan monista asiantuntevista ja humoristisen lämpimistä terveys- ja kasvatusalan tietoteoksistaan sekä työstään Pelastakaa Lapset ry:n ylilääkärinä. Pitkän ja arvostetun uransa aikana hänestä on tullut tunnettu lapsen psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden asiantuntija, joka ei pelkää asettua vaihtelevia kasvatuksen muotivirtauksia vastaan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Onnellinen lapsi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Onnellinen lapsi
    Anne Kataja, 23 mars 2024

    Hyvä kirja lasten henkisestä kehityksestä.Tämän kirjan pitäis kaikkien lapsia harkitsevien ja saaneiden kuunnella tai lukea. Minä kuuntelin ajaessani autoa, siivotessa ja tietysti laiskotellessakin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jari Sinkkonen