Miika Mehmet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-10-13
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
ISBN
9789510453339
Miika Mehmet (e-bok)

Miika Mehmet E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2020-10-13
191
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  203
Visa alla 1 format & utgåvor
Sota on viimeinkin ohi.

Miika Mehmet kertoo, kuinka brutaalia väkivalta on mutta myös, miten sen kierteestä voi päästä eroon.

Kyproksen sisällissodan veteraani Ali Mehmet oli kuulu raakuudestaan. Kun sota loppui, hän muutti raskaana olevan vaimonsa kanssa Suomeen.

Isänsä jalanjäljissä kasvanut Miika sai ensimmäisen ottelupukunsa jo pikkupoikana, Suomen kansalaisuuden vasta 17-vuotiaana. Armeijauran kariuduttua pahamaineinen rikollisliiga värväsi sotilaan kylvämään kipua ja kauhua. Mehmet oli siviilissä kunnioitettu vapaaottelija, pimeän jälkeen pelätty liivijengin jäsen.

Sitten Miika sai väkivallasta tarpeekseen, palautti liivit ja muutti elämänsä suunnan. Ja rakastui. Ja lapsenlapsiinsa hullaantunut isoisä Ali hössöttää nyt Mehmetien olohuoneessa.

Seppo Lampela (s. 1976) on Steen1- ja Kale-nimillä paremmin tunnettu rap-artisti ja -tuottaja. Hän on kirjoittanut aiemmin yhden romaanin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Valtias

  Seppo Lampela

  No ni, oot sä valmis? Täs olis tää träkki. Katu-uskottava kuvaus lähiöbaarien pikkunilkeistä, jotka leikkivät tulella ja tempautuvat mukaan itseään isompiin kuvioihin - kohtalokkain seurauksin. Rikollisjoukkion juoksupojaksi ajautunut ikääntyvä ra...

 • Viki - Seksikäs-Suklaa Suomesta

  Luyeye Konssi, Seppo Lampela

  "Mä sanon veli, sä et tiedä suomalaisista mitään ennen kuin olet itse nähnyt." Tarina 2010-luvun Suomesta maahanmuuttajan silmin. Viki kertoo pienen pojan uskomattoman matkan Luandasta Itä-Helsinkiin ja kasvun koko Suomen rakastamaksi hymypojaksi....