Petteri Nykky : Menestyksen tie (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.1 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Aku Laitinen
Utgivningsdatum
2020-08-26
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510453513
Petteri Nykky : Menestyksen tie (ljudbok)

Petteri Nykky : Menestyksen tie Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-08-26
195

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    183
Visa alla 1 format & utgåvor
Aki Hintsa - Voittamisen anatomia -kirjan kirjoittajan teos kertoo, kuinka menestyt.

Huippuvalmentaja Petteri Nykky teki häviäjistä voittajia keskittymällä tuloksen sijasta menestyksen perustan rakentamiseen. Tämä kirja kertoo, miten se tapahtui.

Petteri Nykky on syystä saanut lempinimen Alkemisti: häviämään tottunut Suomen salibandymaajoukkue on voittanut hänen johdollaan kultaa jo kolmissa MM-kisoissa. Voitot toi Nykyn metodi, jossa ei keskitytä tulokseen vaan ihmisen kokonaisvaltaiseen kasvuun, sisäisen motivaation löytämiseen, yhteisen luottamuksen rakentamiseen ja ihmisen sisällä olevien esteiden poistamiseen.

Olipa kyseessä urheilu, yritystoiminta tai ihmisenä kasvaminen, Nykyn valmennuksesta voi ja kannattaa ottaa oppia. Nykyn metodia seuraamalla et työskentele enää voiton tai rahan perässä vaan intohimon ja uteliaisuuden siivittämänä. Sinusta tulee Sun Tzun voittava soturi, joka voittaa ensin ja menee sitten taisteluun.

Oskari Saari (s. 1975) on toimittaja, TV-tuottaja ja tietokirjailija. Saari tuli suuren yleisön tuntemaksi F1-kilpailujen ja olympiajääkiekon selostajana. Hän on myös toiminut monissa rooleissa salibandyn parissa. Saari on kirjoittanut jo yli 150 000 kappaletta myyneen Aki Hintsa - Voittamisen anatomia -bestsellerin sekä teoksen Alkemisti - Petteri Nykyn tarina, jonka laajennettu laitos Petteri Nykky - Menestyksen tie -teos on.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oskari Saari