Viha rakkaus Makia (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-10-26
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
ISBN
9789510455661
Viha rakkaus Makia (e-bok)

Viha rakkaus Makia E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-10-26
167
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Varo kopioita, on vain yksi Makia.

Kaksikymmentävuotiaan Makian brändielämäkerta kertoo, miten suomalaisen muotialan vastuuttomista kapinallisista tuli vastuullisuuden sanansaattajia.

Harva suomalainen 2000-luvun yritys herättää tunteita, kuten Makia. Eikä sen matkasta ole kohuja ja kolhuja puuttunutkaan. Jos virheistä oppii, Makialla ollaan suomalaisen streetwearin emeritusprofessoreja.

Alussa ammattilumilautailijat myivät t-paitoja kerrostalon kellari-ikkunasta, suunnittelivat parkatakin, sekoilivat, saivat mainoksiinsa Vesku Loirin ja Kimi Räikkösen, sekoilivat vuosia lisää ja katsoivat konkurssia silmiin, mutta selvisivät. Nyt Suomen myydyin parkatakki on seinällä Designmuseossa ja Makia kansainvälinen menestystarina.

Viha rakkaus Makia on kuin vauhdikas bänditarina, jossa Makian perustajat, rahoittajat ja yhteistyökumppanit Punavuoresta Los Angelesiin kertovat, miten rakennetaan brändi, joka herättää rakkautta tai vihaa.

Jani Niipola (s. 1976) on muotiin ja luovaan talouteen erikoistunut toimittaja ja tietokirjailija, joka on aiemmissa teoksissaan kirjoittanut miesten tyylistä, suomalaisen pelialan menestyksestä ja Duudsoneista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jani Niipola