Näin tehdään ihme (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-02-04
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510456804
Näin tehdään ihme (e-bok)

Näin tehdään ihme E-bok

E-bok,  Finska, 2021-02-04
177
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    188
Visa alla 1 format & utgåvor
Miten voit ylittää itsesi ja tehdä mahdottomasta mahdollista?

Jokaisen itsensä, tiiminsä tai yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneen pitää kääntää katseensa Suomen cheerleadingmaajoukkueeseen. Miksi? Koska sen valmentaja Maria Walhroos tietää kuinka tehdään ihme.

Suomen cheerleadingmaajoukkue teki mahdottomasta totta päihittämällä MM-kisoissa lajin ikuisen ykkösen USA:n huolimatta valtavasta erosta harrastajamäärissä ja resursseista. Seuraavana vuonna joukkue teki sen uudestaan.

Historialliset maailmanmestaruudet voitettiin Maria Wahlroosin positiivisella johtamisfilosofialla, joka perustui itsensä ylittämiseen. Jokainen joukkueen jäsen uskoi mahdottomaan päämäärään - ja toteutti sen.

Tämä kirja opettaa Wahlroosin esimerkin avulla 8 keinoa, joilla sinäkin pääset samaan. Opit rakentamaan luottamusta ja etsimään omia vahvuuksiasi. Opit rakentamaan hyvän suorituksen perustaa. Opit johtamaan tunteita ja ennen kaikkea laittamaan itsesi likoon heikkouksiesi peittelyn sijaan.

Tämän kirjan luettuasi myös sinä huomaat, että mahdoton on mahdollista.

Maria Wahlroos (s. 1987) on Suomen cheerleadingmaajoukkueen päävalmentaja ja lääkäri, joka on erikoistumassa anestesiologiaan ja tehohoitoon.

Ulla Appelsin (s. 1967) on Ilta-Sanomien päätoimittaja. Hän on aiemmin kirjoittanut neljä tietokirjaa, muun muassa Lapsuus lahkon vankina - Leevi K. Laitisen tarina.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Lapsuus lahkon vankina

    Ulla Appelsin

    "Minulleko tämä painajainen tapahtui?" Riipaiseva tositarina uskonlahkon uhriksi joutuneesta pikkupojasta luo myös uskoa huomiseen. Leevi K. Laitinen annettiin nelivuotiaana kartanolaisiksi kutsuttujen uskonlahkolaisten kasvatettavaksi. Samalla ku...