Maalattujen luolien maa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (927.9 MB)
Språk
Finska
Serie
Maan lapset (del 6)
Inläsare
Rosanna Kemppi
Utgivningsdatum
2021-08-03
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Hilkka Pekkanen
ISBN
9789510463826
Maalattujen luolien maa (ljudbok)

Maalattujen luolien maa Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-08-03
177
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Esihistoriallisen romantiikan klassikkosarjan huima huipennus.

Paleofiktioksikin kutsutun Maan lapset -sarjan kuudes ja viimeinen osa on fanien odotukset palkitseva täyttymys ja tarina vahvatahtoisista naisista.

Nuori äiti Ayla on asettunut kumppaninsa Jondalarin ja heidän tyttärensä kanssa zelandonien yhteisöön, mutta yhteiselo ei ole ongelmatonta. Ayla kamppailee perhevelvollisuuksien ja yhteisön vaatimusten ristipaineissa. Aylan menneisyyden taistelut yksin orpolapsena vihamielisessä ympäristössä ovat kuitenkin vahvistaneet häntä. Viisaudella hän kulkee määrätietoisesti kohti kohtaloaan yhtenä Yhdeksännen luolan tietäjistä ja parantajista. Lopulta Aylan hallussa on tieto, joka muuttaa koko maailman.

Jean Marie Untinen-Auel on syntynyt Chicagossa 1936. Hänen sukujuurensa ovat Suomessa: kaikki hänen neljä isovanhempaansa ovat suomalaissiirtolaisia. Untinen-Auelin eläytyvää ja elämyksellistä Maan lapset -sarjaa on myyty kymmeniä miljoonia kappaleita ympäri maailmaa, ja hän on saanut useita kirjallisuuspalkintoja, on neljän yliopiston kunniatohtori ja Mensan jäsen. Untinen-Auelin taidokkaan monivivahteinen jääkauden ihmisten arjen, tunteiden ja arkaaisten uskomusten kuvaus lumoaa myös nykypäivän lukijan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jean M Untinen-Auel