Vasara ja käytettyjä nauloja, Mielensäpahoittaja (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Mielensäpahoittaja
Inläsare
Heikki Kinnunen
Utgivningsdatum
2021-10-28
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510473702
Vasara ja käytettyjä nauloja, Mielensäpahoittaja (ljudbok)

Vasara ja käytettyjä nauloja, Mielensäpahoittaja Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-10-28
202
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    190
Visa alla 1 format & utgåvor
Kyllä on talolla ja miehellä tekninen käyttöikänsä. Peruskorjauksella sitä voi pidentää.

Kun lämminvesivaraaja vuotaa ja Mielensäpahoittajan selkä pettää, tarvitaan ammattilaisten apua. Remonttimiehet aloittavat pienen korjausprojektinsa, Mielensäpahoittaja lähtee pojan luokse kaupunkiin parantamaan selkäänsä.

Paikkauksesta tulee jälleenrakentamisurakka, jossa ei vältytä katastrofeilta. Kun Mielensäpahoittaja palaa kaupungista kotiin, myös sauna palaa. Mielensäpahoittajan on itse puettava työhaalarit ylleen ja palkattava työmaalle emäntä, joka tekee ruokaa ja pitää rakennusporukan kurissa.

Vasara ja käytettyjä nauloja, Mielensäpahoittaja vie lukijan perusasioiden äärelle. Miehen on itse rakennettava oma talonsa. Kahteen kertaan. Tuomas Kyrön teksti piikkaa ja poraa, eristää ja lämmittää lukijaansa.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on Suomen monipuolisimpia ja luetuimpia kirjailijoita. Armeijassa todettua sopeutumishäiriötään hän on hoitanut kirjoittamalla 30 teosta, joista on syntynyt elokuvia, tv-sarjoja ja näytelmiä, ja niitä on käännetty jo 13 kielelle.

Kyrön suosituin romaanihenkilö, Mielensäpahoittaja, esiintyi kirjan sivuilla ensi kertaa vuonna 2010. Tuomas Kyrön kirjoja on myyty jo yli miljoona kappaletta. Vuonna 2020 hänelle myönnettiin Pro Finlandia -mitali.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tuomas Kyrö