Nollis - Maailman ainoa nollasarvinen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (44.7 MB)
Språk
Finska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Antti Jaakola
Utgivningsdatum
2022-08-08
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Illustratör/Fotograf
Antti Nikunen
ISBN
9789510481844
Nollis - Maailman ainoa nollasarvinen (ljudbok)

Nollis - Maailman ainoa nollasarvinen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-08-08
101
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Tutustu maailman ainoaan sarvettomaan yksisarviseen!

Runsaasti kuvitettu kirja sarvettomasta yksisarvisesta ja raidattomasta seeprasta tarjoaa seitsemän kreisiä iltasatua, yhden viikon jokaiselle päivälle.

Pönttölän maatilan nuori kaupunkilaisisäntä ei tiedäkään, että hänen Unikko-varsansa on todellisuudessa maailman ainoa nollasarvinen ja tämän paras kaveri Sahrami-aasi taasen huippuharvinainen raidaton seepra.

Nollis - maailman ainoa nollasarvinen kertoo toinen toistaan veikeämpiä toilailuja Kalle-Ilmarin maatilalta, jossa asiat tehdään vähän miten huvittaa. Vaikka kaikenlaista sattuu ja tapahtuu ja tunteet välillä kuumenevatkin, nousee tärkeimpään rooliin lempeä ystävyys.

Velmu, värikkäästi kuvitettu Nollis hurmaa huumorillaan niin lapset kuin aikuiset. Tarjoilusuositus: kokeile lukea mahdollisimman hassuilla äänillä!

Tuomas Marjamäki (s. 1978) on kirjoittanut useita suomalaista viihdettä käsitteleviä tietokirjoja, kuten Spede Pasasen ja Mikko Alatalon elämäkerrat, sekä romaanit Siitä tulikin farssi ja Myöhäistä katua. Nollis-tarinoita hän alkoi keksiä lapsilleen iltasaduiksi.

Antti Nikunen (s. 1982) on Helsingissä asuva lastenkirjailija ja kuvittaja, joka tunnetaan Urho ja Onna -kirjoistaan. Hän työskentelee Helsingin Sanomilla visuaalisena tuottajana ja nauttii luonnossa liikkumisesta sekä perheensä kanssa häröilystä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna