Ruotsin mafia (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2022-01-27
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Tarja Lipponen
ISBN
9789510482872

Ruotsin mafia E-bok

E-bok,  Finska, 2022-01-27
190
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    202
Visa alla 1 format & utgåvor
Rikollisjengien kansankoti

Kylmäävä kuvaus järjestäytyneen rikollisuuden ja jengien lisääntyneestä vallasta ja vaikutuksesta ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Rikollisuus Pohjoismaissa on muuttunut. Uuteen rikosaaltoon kuuluvat kiristys, palkkamurhat, levottomuudet yleisillä paikoilla, todistajien vaientaminen ja lahjukset. Miten näin on käynyt ja miksi?

Ruotsalaistoimittajat Lasse Wierup ja Matti Larsson ovat vastausta jäljittäessään kartoittaneet rikollisjengejä, niiden konnia ja näiden rikoksia. Kirjoittajakaksikko on tavannut jengipomoja ja jengin jättäneitä, haastatellut poliiseja ja syyttäjiä, kuullut rikosten uhreja ja jututtanut lähteitä, jotka eivät aiemmin ole suostuneet haastatteluun. Tarinoista kehkeytyy ainutlaatuinen ja kauhistuttava kokokuva maailmasta, jota raha, aseet, väkivalta ja huumeet yhä enemmän hallitsevat - maailmasta, jossa ihmishengen arvo on olematon.

Lasse Wierup (s. 1971) on Dagens Nyheterin järjestäytyneeseen rikollisuuteen erikoistunut toimittaja. Hän on kirjoittanut ruotsalaisesta rikosmaailmasta myös soluttautujan näkökulmasta teoksessa Infiltratören - Den smutsigaste härvan inom svensk polis sekä keskiluokan huumeongelmasta kirjassa Kokain.

Matti Larsson (s. 1967) toimii uutistoimisto Sirenin päätoimittajana. Vuonna 2011 hänelle myönnettiin Forening Grävande Journalisterin kunniamaininta toiminnastaan vuoden 2010 eduskuntavaalien aikana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »