Mielensäpahoittajan rakkaustarina (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Mielensäpahoittaja (del 17)
Inläsare
Heikki Kinnunen
Utgivningsdatum
2022-09-18
Förlag
WSOY
ISBN
9789510487051
Mielensäpahoittajan rakkaustarina (ljudbok)

Mielensäpahoittajan rakkaustarina Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-09-18
196
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    184
Visa alla 1 format & utgåvor
Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla onnelliseksi.

Emännän aika tulee täyteen. Surun murtama Mielensäpahoittaja saa hautajaisissa aivoinfarktin ja päätyy kuntoutukseen kaikensorttisen väen keskelle. Yksi joukosta saa hänessä versomaan kauan kadoksissa olleita tuntemuksia.

Mielensäpahoittaja joutuu luopumisten ja löytämisten äärelle. Kuntoutuksessa on läänintaiteilija Saimi, joka tuoksuu oikealta. Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä kaksi varsin erilaista ihmistä alkavat lähentyä. Epäröinti ja houkutus vuorottelevat, kunnes Mielensäpahoittaja suostuu iloon ja elämään. Vaikka omat pojat sanoisivat mitä. Mielensäpahoittajan rakkaustarina on sydäntäriipaiseva ja syvältänaurattava romaani. Se näyttää Mielensäpahoittajasta aivan uusia puolia, sillä tällaiset tunteet ovat ennenkokemattomia myös vanhalle jäärälle itselleen.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on Suomen monipuolisimpia ja luetuimpia kirjailijoita. Armeijassa todettua sopeutumishäiriötään hän on hoitanut kirjoittamalla 30 teosta, joista on syntynyt elokuvia, tv-sarjoja ja näytelmiä, ja niitä on käännetty jo 13 kielelle.

Kyrön suosituin romaanihenkilö, Mielensäpahoittaja, esiintyi kirjan sivuilla ensi kertaa vuonna 2010. Tuomas Kyrön kirjoja on myyty jo yli miljoona kappaletta. Vuonna 2020 hänelle myönnettiin Pro Finlandia -mitali.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tuomas Kyrö