Karhunkaatajan tyttäret (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2023-10-10
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Jaana Nikula
ISBN
9789510499412

Karhunkaatajan tyttäret E-bok

E-bok,  Finska, 2023-10-10
196
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    208
Visa alla 1 format & utgåvor
Nykyaikaan sijoittuva kertomus seitsemästä villinä kasvaneesta sisaresta Suomessa.

Karhunkaatajan tyttäret on suuri tarina vihasta ja surusta, rakkaudesta ja ilosta, yksinäisyydestä ja yhteisöllisyydestä sekä sisarusten välisestä kilpailusta, keskinäisestä huolenpidosta ja hallitsevan isän opeista.

Pahamaineisen karhunkaatajan seitsemästä tyttärestä juorutaan edelleen. Elivätkö he todella omillaan erämaassa? Sanotaan, että he viettivät koko elämänsä metsästäen ja painien, paitsi silloin, kun olivat umpihumalassa. Joskus heitä nähtiin torilla myymässä karhunnahkoja.

Miksi he eivät koskaan käyneet koulua? Miksi he halusivat asua eristyksissä kaukana lähimmästä kaupungista? Miksi heidän käytöksensä oli niin karkeaa?

Ruotsalainen Anneli Jordahl on siirtänyt Aleksis Kiven klassikosta inspiroituneen kertomuksensa nykypäivään ja nimettömiin paikkoihin Suomessa. Seitsemän villin sisaren tarina oli August-palkintoehdokkaana vuonna 2022.

"Hän muistutti jälleen kerran siitä mitä isä oli heille opettanut: Ihmiset opiskelevat vain siksi että saisivat muut raatamaan puolestaan."

Anneli Jordahl on julkaissut kymmenkunta kirjaa ja saanut niistä useita palkintoja. Karhunkaatajan tyttäret on hänen viides romaaninsa ja ensimmäinen suomennettu teos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anneli Jordahl