Au revoir ja näkemiin, Agneta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (351.1 MB)
Språk
Finska
Serie
Agneta (del 2)
Inläsare
Vuokko Hovatta
Utgivningsdatum
2024-04-18
Förlag
WSOY
Översättare
Saara Kurkela
ISBN
9789510502358

Au revoir ja näkemiin, Agneta Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2024-04-18
199
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    179
Visa alla 1 format & utgåvor
Lähde Emma Hambergin kanssa takaisin Ranskaan ihanan Agnetan luo!

"Au revoir ja näkemiin, Agneta kertoo rohkeudesta, oman tilan ja omien unelmien löytämisestä, oikeudesta näkyä ja kuulua. -- On hienoa, miten Agneta alkaa lopulta vaikuttaa ympäristöönsä niin, että muutkin rohkaistuvat ja uskaltavat lähteä kohti omia seikkailujaan."

- Bläddrat

Ruotsalainen Agneta on löytänyt henkisen kotinsa ja libidonsa ranskalaisesta pikkukylästä. Iltaisin hän tanssii vanhassa luostarissa, ja hänellä on uusia ystäviä, kuten kauniita alusvaatteita ompeleva Bonnibelle, baarin omistaja Fabien ja luostarin isäntä, dementoitunut vanha Einar. Puutarha kukkii, viini maistuu ja juusto, juusto...

Mutta eräänä päivänä luostarin portilta kuuluu kohtalokas kolkutus. Einarin vuosia jatkunut elämänmuoto uhkaa romahtaa, ja luostarin boheemi tarina näyttää olevan lopussa. Einar tietää paremmin kuin hyvin, ettei mikään kestä ikuisesti, mutta Agneta ei aio luovuttaa yhtä helposti - kaikki kaunis ei saa kadota kuin hiekkalinna vuoroveden mukana.

Emma Hamberg (s. 1971) on tuottelias kirjailija, tv-juontaja, journalisti ja sarjakuvantekijä. Hänen uusimmat elämäniloiset romaaninsa sijoittuvat Ranskaan: Au revoir ja näkemiin, Agneta on jatkoa kirjalle Je m"appelle Agneta. Molemmat ovat valloittaneet lukijat sekä Ruotsissa että maailmalla. Au revoir ja näkemiin, Agneta valittiin vuoden 2023 Ruotsin parhaaksi hyvän mielen kirjaksi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Hamberg