Naiset joita ajattelen öisin (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2018-09-14
Förlag
Otava
ISBN
9789511330271

Naiset joita ajattelen öisin E-bok

E-bok,  Finska, 2018-09-14
360
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  360
Visa alla 1 format & utgåvor
Mitä perheetön nelikymppinen nainen voi elämällään tehdä? Lähteä kiihdyttävien yönaisten jäljissä Afrikan savanneille ja renessanssitaiteen Italiaan.

Mia Kankimäki istuu lentokoneessa matkalla Kilimanjarolle ja pelkää - mutta savannille on päästävä, sillä sinne meni myös rohkeudestaan kuulu Karen Blixen. Vihtiläisellä vintillä hän löytää 1800-luvun naistutkimusmatkailijat, matkustaa heidän kanssaan maailman ympäri, lähtee masennuksenparannusmatkalle Japaniin ja päätyy Firenzeen kirjoittamaan Uffizin naisista.

Historian unohdetuilta lehdiltä löytyy inspiroivia poikkeusnaisia, seikkailijoita ja taiteilijoita, jotka seurasivat omaa intohimoaan aikansa odotuksista piittaamatta. Heidän jalanjäljissään tuntee itsekin uskaltavansa uusille reiteille.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Kankimäki

 • Kvinnor jag tänker på om natten

  Mia Kankimäki

  "Sommarens underbaraste läsning" Jenny Lindh, DN "Vilken sällsynt pärla till läsupplevelse! Och jag tänker lite vemodigt att hädanefter kommer alla andra böcker att kännas som meningslösa tidsfördriv." Kerstin Westin, Alingsås Tidning Vad kan en f...

 • Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin

  Mia Kankimäki

  Mia Kankimäki jättää 38-vuotiaana päivätyönsä kustantamossa ja lähtee jäljittämään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shonagonia. Hän ei tunne ketään Kiotossa eikä osaa kieltä, mutta hän on lukenut englanniksi ...