Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (430.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Otavan äänikirja
Inläsare
Petriikka Pohjanheimo
Utgivningsdatum
2018-07-27
Förlag
Otava
ISBN
9789511333449

Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2018-07-27
340
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  340
Visa alla 1 format & utgåvor
Mia Kankimäki jättää 38-vuotiaana päivätyönsä kustantamossa ja lähtee jäljittämään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shonagonia. Hän ei tunne ketään Kiotossa eikä osaa kieltä, mutta hän on lukenut englanniksi Sein Tyynynaluskirjan ja tuntee löytäneensä sielunsisaren: modernin naisen, jonka havainnot elämästä voisivat olla Virginia Woolfin. Sei listaa myös hurmaavia, ärsyttäviä, elegantteja asioita, ja niitä, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.
Irtiotto ei ole helppo, mutta uusi elämä imaisee matkaajan nopeasti mukaansa. Hän huumaantuu temppeleistä, kirsikankukista, Kamo-joen itkupajuista, kabuki-teatterista, zen-meditaatiosta, teehuoneista.
Kirjoittavan tutkimusmatkailijan kokemuksista syntyy tositarina, jota lukee kuin parasta romaania. Ihailemaansa hovinaista jäljittäessään Mia Kankimäki havahtuu myös huomaamaan, mitä elämältään haluaa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Kankimäki

 • Kvinnor jag tänker på om natten

  Mia Kankimäki

  "Sommarens underbaraste läsning" Jenny Lindh, DN "Vilken sällsynt pärla till läsupplevelse! Och jag tänker lite vemodigt att hädanefter kommer alla andra böcker att kännas som meningslösa tidsfördriv." Kerstin Westin, Alingsås Tidning Vad kan en f...

 • Naiset joita ajattelen öisin

  Mia Kankimäki

  Mitä perheetön nelikymppinen nainen voi elämällään tehdä? Lähteä kiihdyttävien yönaisten jäljissä Afrikan savanneille ja renessanssitaiteen Italiaan. Mia Kankimäki istuu lentokoneessa matkalla Kilimanjarolle ja pelkää - mutta savannille on päästäv...