Peloton synnytys (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Gummerus
Översättare
Susanna Hirvikorpi
ISBN
9789512418374

Peloton synnytys E-bok

E-bok,  Finska, 2020-03-02
163
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  193
Visa alla 1 format & utgåvor
Kehon kyky synnyttää on kehittynyt tuhansien vuosien mittaisen evoluution aikana. Synnyttäminen voi kuitenkin jännittää tai pelottaa, varsinkin jos kyseessä on ensisynnytys.

Susanna Heli on ollut tukemassa ja voimistamassa synnyttäviä naisia sadoissa synnytyksissä. Tässä kirjassa hän esittelee neljä tehokasta työkalua, jotka auttavat synnyttäjää välttämään stressiä ja pelkoa. Oikealla tavalla toteutettu hengitys, rentoutuminen, oikeanlainen äänenkäyttö ja ajatuksen voiman hyödyntäminen lievittävät pelkoa ja vahvistavat synnyttäjän turvallisuudentunnetta. Työkalut ovat yksinkertaisia ja soveltuvat käytettäviksi kaikissa synnytyksen vaiheissa. Niiden hyödyntäminen takaa, että synnytyksestä tulee voimaannuttava ja myönteinen kokemus sekä synnyttäjälle että hänen kumppanilleen.

Peloton synnytys sopii sekä ensisynnyttäjälle että uudelleensynnyttäjälle, niin kivunlievitystä haluavalle kuin täysin lääkkeetöntä synnytystä toivovallekin. Kirjan vinkeistä hyötyy sekä vaikeasta synnytyspelosta kärsivä että pelottomampi, huolellisesti synnytykseensä valmistautuva lukija.

Tukihenkilön merkitys korostuu, kun halutaan ehkäistä synnytyksen aikaista pelkoa ja stressiä. Siksi kirjassa on myös tukihenkilölle tarkoitettu osa, jonka käytännölliset ohjeet auttavat tarjoamaan apua synnyttäjälle ja toimimaan niin, että tukihenkilöstä tulee synnyttäjän tärkein tuki ja turva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanna Heli

 • Trygg förlossning : en omvårdnadsmodell för minskad stress och rädsla

  Liisa Svensson, Susanna Heli

  Genom ett mångårigt samarbete med flera av landets barnmorskeutbildningar, förlossningskliniker och barnmorskemottagningar har författarna tagit fram en modell, Trygghetsmodellen, för att minska och förebygga stress och rädsla inför och under föda...

 • Föda utan rädsla

  Susanna Heli

  Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn. Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossnin...