Peloton synnytys (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (136.1 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Satu Paavola
Utgivningsdatum
2021-05-04
Förlag
Gummerus
Översättare
Susanna Hirvikorpi
ISBN
9789512427260
Peloton synnytys (ljudbok)

Peloton synnytys Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-05-04
159
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kehon kyky synnyttää on kehittynyt tuhansien vuosien mittaisen evoluution aikana. Synnyttäminen voi kuitenkin jännittää tai pelottaa, varsinkin jos kyseessä on ensisynnytys.

Susanna Heli on ollut tukemassa ja voimistamassa synnyttäviä naisia sadoissa synnytyksissä. Tässä kirjassa hän esittelee neljä tehokasta työkalua, jotka auttavat synnyttäjää välttämään stressiä ja pelkoa. Oikealla tavalla toteutettu hengitys, rentoutuminen, oikeanlainen äänenkäyttö ja ajatuksen voiman hyödyntäminen lievittävät pelkoa ja vahvistavat synnyttäjän turvallisuudentunnetta. Työkalut ovat yksinkertaisia ja soveltuvat käytettäviksi kaikissa synnytyksen vaiheissa. Niiden hyödyntäminen takaa, että synnytyksestä tulee voimaannuttava ja myönteinen kokemus sekä synnyttäjälle että hänen kumppanilleen.

Peloton synnytys sopii sekä ensisynnyttäjälle että uudelleensynnyttäjälle, niin kivunlievitystä haluavalle kuin täysin lääkkeetöntä synnytystä toivovallekin. Kirjan vinkeistä hyötyy sekä vaikeasta synnytyspelosta kärsivä että pelottomampi, huolellisesti synnytykseensä valmistautuva lukija.

Tukihenkilön merkitys korostuu, kun halutaan ehkäistä synnytyksen aikaista pelkoa ja stressiä. Siksi kirjassa on myös tukihenkilölle tarkoitettu osa, jonka käytännölliset ohjeet auttavat tarjoamaan apua synnyttäjälle ja toimimaan niin, että tukihenkilöstä tulee synnyttäjän tärkein tuki ja turva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanna Heli