Telegraph Avenue (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Keltainen kirjasto
Utgivningsdatum
2015-02-04
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Aleksi Milonoff
ISBN
9789513180621
Telegraph Avenue (e-bok)

Telegraph Avenue E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2015-02-04
223
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Popkulttuuria ja perhesuhteita

Amerikkalaisen nykykirjallisuuden terävin kärki on tässä: Pulitzer-voittajan värikäs kattaus vinyylinostalgiaa ja suhdekoukeroita on täysosuma.

Archylla ja Natilla on ongelma: Telegraph Avenuelle on tulossa kauppakeskus, joka uhkaa viedä heidän vinyylidivarinsa asiakkaat. Miesten vaimoilla Gwenillä ja Avivallakaan ei mene hyvin: järjettömien hygieniavaatimusten takia heidän kotisynnytysbisneksensä on alati vaakalaudalla. Kun soppaan vielä lisätään Archyn kadonnut poika, juonikas elokuvatähti ja papukaija nimeltä Fifty-Eight, on selvää, että käsissä on vuoden riemukkain romaani. Nupit kaakkoon!"Telegraph Avenue on tarantinomaisen tyylikäs, hauska ja lämminhenkinen romaani. - Pulitzer-palkittu Jennifer Egan, Aika suuren hämäyksen ja Sydäntornin kirjoittaja

Michael Chabon (s. 1963) kuuluu amerikkalaisen nykykirjallisuuden kärkinimiin. Chabonin teos The Amazing Adventures of Kavalier and Clay voitti Pulitzer-palkinnon 2001, Wonder Boys -romaanista tehtiin elokuva. Suomeksi Chabonilta on julkaistu teokset Kesämaa ja Pittsburghin mysteerit. Chabon asuu Kalifornian Berkeleyssä vaimonsa ja lastensa kanssa. Sokkotreffeiltä löytynyt puoliso Ayelet Waldman on myös kirjailija. Lapsena musiikki- ja sarjakuvafanaatikko Chabon haaveili muuttavansa Walt Disney Worldiin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Chabon