Hyvän olon hormonidieetti (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2016-01-21
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789513188771

Hyvän olon hormonidieetti E-bok

E-bok,  Finska, 2016-01-21
115
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  200
Visa alla 1 format & utgåvor
Tasapainota hormonisi, vähennä stressiä, hoida suolistoasi ja aktivoi aineenvaihduntaasi!

Paremman hormonitasapainon avulla poltat rasvaa kehosi ongelmakohdista, voitat väsymyksen, aktivoit aineenvaihduntaasi, hallitset stressiä paremmin, pääset eroon makeanhimosta ja näytät nuoremmalta.

Kehon pitää olla ensin terve, jotta se luopuu liiasta rasvasta. Tämän jälkeen laihtumisesta tulee helppoa: se on terveiden elämäntapojen toteuttamisen sivutuote. Lopputuloksena on kestävä painonhallinta, ei pikadieetti, jonka jälkeen kilot tulevat välittömästi takaisin. Tieteellisiin tutkimuksiin ja käytännön kokemuksiin perustuvan kirjan avulla onnistut varmasti!

Kaisa Jaakkola on Optimal Performance -valmennusyrityksen toinen perustaja, yritysten hyvinvointivalmentaja, best seller -tietokirjailija ja pienen Julius-pojan äiti. Kaisan omat hormonitoiminnan ongelmat johdattivat diplomi-insinööriksi valmistuneen naisen uudelle uralle ravitsemuksen ja hyvinvoinnin pariin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kaisa Jaakkola

 • Reipas, rakas raskaus

  Kaisa Jaakkola

  Monipuolinen hyvinvointikirja raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville! Ravinnolla, elämäntavoilla ja hyvällä hormonitasapainolla voi parantaa hedelmällisyyttä, helpottaa raskausaikaa ja nopeuttaa synnytyksestä palautumista sekä antaa parha...

 • Palaudu & vahvistu

  Kaisa Jaakkola

  Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen. Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Moni on huomaamattaan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Riittävä u...