Mitä jälkeen jää : taito tehdä kuolinsiivous (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2018-01-02
Förlag
Tammi
Översättare
Lauri Sallamo, Heidi Tihveräinen
ISBN
9789513199982
Mitä jälkeen jää : taito tehdä kuolinsiivous (e-bok)

Mitä jälkeen jää : taito tehdä kuolinsiivous E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2018-01-02
102
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kohti selkeämpää arkea!

Aika jättää meistä jokaisesta aikanaan, mutta ennen sitä voimme käydä läpi elämäämme siivouksen avulla. Ruotsissa bestselleriksi noussut kirja kertoo, että kuolinsiivous on yhtä tärkeä sinulle kuin niille, jotka jälkeesi jäävät, kun aika koittaa. Jos koti on täynnä omaisuutta, jota ei tarvitse, jota ei edes muista, jota ei arvosta tai edes halua omistaa, kannattaa keventää taakkaa.

Kodin perusteellinen siivoaminen ja tarpeettomasta tavarasta eroon hankkiutuminen helpottavat arkea jo kauan ennen kuolemaa. Siivoajan iälläkään ei ole merkitystä. Jos lipaston laatikot pursuilevat tai pullollaan olevan vaatekaapin ovi ei tahdo mennä kiinni, on aika toimia. Mitä jälkeen jää - Taito tehdä kuolinsiivous on hauska, koskettava ja virkistävä kirja vaikeasta aiheesta. Käytännön vinkkien lisäksi kirja keskittyy henkiseen puoleen ja kannustaa puhumaan kuolemasta esimerkiksi aikuisten lasten kanssa. Eikä siivouksen tarvitse tuntua taakalta, vaan se voi parhaimmillaan olla katsaus omaan henkilöhistoriaan ja keventää mieltä sekä elämää.

Margareta Magnusson on 80 ja 100 ikävuoden välillä oleva ruotsalainen taiteilija, joka on tehnyt kuolinsiivouksen kodissaan monia kertoja. Magnussonin esikoiskirja Mitä jälkeen jää - Taito tehdä kuolinsiivous on käännetty yli 20 kielelle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margareta Magnusson