Maggan året runt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (38.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ellen Strömberg
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Schildts & Söderströms
Illustratör/Fotograf
Elin Löf
ISBN
9789515251510
Maggan året runt (ljudbok)

Maggan året runt Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-09
331
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Maggan började skolan förra veckan. Hon har ju så klart gått i förskolan innan, men det är ändå inte samma sak. Att gå i skolan är en helt annan sak, det vet alla. Redan i mitten av sommaren gick Maggan och mamma och köpte en ny skolväska och pennor och ett pennskrin. Maggan fick välja helt själv. Maggans nya ryggsäck är gul, fast lite annorlunda än gul. Den är liksom lite mörkare. Mamma tyckte Maggan skulle ha en rosa med enhörningar på, men då påminde Maggan henne om att hon faktiskt skulle få välja själv.

Maggan älskar sin mamma och sin morfar PG, men hon har inte någon bästis i sin egen ålder. Det är Maggan lite orolig för. Hur vet man egentligen att man är bästisar? Kan man tycka om flera personer samtidigt? Sådant och mycket annat funderar Maggan, sju år, på under det första året i skolan.

Ellen Strömbergs nya kapitelbok innehåller fyra årliga och barnnära berättelser om Maggan. Texterna passar perfekt som högläsning eller att läsa själv för dem som redan knäckt läskoden. Illustrationerna är gjorda av Elin Löf.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ellen Strömberg