Hemligheten i Helmersbruk (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (186.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Emma Klingenberg, Stina Engström, André Wickström
Utgivningsdatum
2021-11-30
Förlag
Schildts & Söderströms
Illustratör/Fotograf
Elin Sandström
ISBN
9789515254214
Hemligheten i Helmersbruk (ljudbok)

Hemligheten i Helmersbruk Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-30
314
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Det är i början av december 1975. Flora Winter och hennes mamma Linn har kommit till den lilla kuststaden Helmersbruk där de hyr en portvaktsstuga som ligger intill en förfallen herrgård. Julen nalkas, men den kommer nog inte att bli något vidare. Pappa är ju inte längre med, mamma har fullt upp med sitt jobb och dessutom glömde hon pyntet hemma.Medan mamma jobbar vid skrivmaskinen bekantar sig Flora med omgivningen. Hon lär känna den snälle med allvarlige farbror Fridolf som bor på ägorna. En mystisk pojke dyker upp och försvinner innan Flora hinner ställa sina frågor.

En snövit ekorre tycks vilja Flora något. Allt verkar kretsa kring själva herrgården, som kanske ändå inte är så öde som alla tror ... I tjugofyra kapitel - ett för varje dag fram till julafton - tar sig Flora närmare sanningen om von Hiems herrgård. Samtidigt upptäcker hon någonting viktigt om sig själv.

Adventsboken Hemligheten i Helmersbruk är en blandning av Maria Gripes mystik, Enid Blytons mysterieväv och Eva Frantz egen signatur: en spökhistoria som griper läsare i alla åldrar. Varje kapitel illustreras av Elin Sandström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Frantz