Harha-askel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
doggerland (del 1)
Utgivningsdatum
2019-02-14
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Sirkka-Liisa Sjöblom
ISBN
9789520406615

Harha-askel E-bok

E-bok,  Finska, 2019-02-14
182
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    205
Visa alla 1 format & utgåvor
Uusi murhasaari on noussut merestä!

Tervetuloa Doggerlandiin! Se sijaitsee siellä missä brittidekkari ja skandikrimi kohtaavat. Siellä tapahtuu murhia, ja niitä ratkoo elämänsä solmuun saanut komisario Karen Eiken Hornby.

Harha-askel on ensimmäinen osa kuvitteelliseen Doggerlandin saarivaltioon sijoittuvaa rikossarjaa, jossa tuulisen saariryhmän suolantuoksuinen elämä avautuu lukijalle hämmästyttävän todellisena. Komisario Karen Eiken Hornbylla on kamala krapula. Ja morkkis. Juuri tämän miehen vierestä hän ei olisi koskaan halunnut herätä. Ja pahempaa on edessä: hänet kiskotaan suoraan sängystä tutkimaan murhaa, jonka uhri ei voisi olla hänen kannaltaan kiusallisempi. Pitkään Britanniassa asunut Karen on palannut kotiin Doggerlandiin nuolemaan haavojaan, ja nyt hän joutuu peittelemään omia harha-askeleitaan voidakseen tutkia murhaa. Paluumuuttajaan ei suhtauduta ystävällisesti töissä eikä kylillä, ja Karenin oma objektiivisuus alkaa horjua, kun hän kiintyy uhrin tyttäreen. Onko murha hetken kiivastuksissa tehty, vai vievätkö jäljet vuosikymmenten taa kummalliseen jaksoon saarivaltion historiassa? Ja haluaako Karen edes tietää vastausta?

Maria Adolfsson on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Harha-askel on hänen ensimmäinen rikosromaaninsa, ja Doggerland-sarja on herättänyt suurta kiinnostusta kansainvälisestikin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Adolfsson