Varkaan jäljillä (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (45.9 MB)
Språk
Finska
Serie
Pet Agents (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Kari Ketonen
Utgivningsdatum
2019-11-04
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Illustratör/Fotograf
Riina ja Sami Kaarla
ISBN
9789520409319
Varkaan jäljillä (ljudbok)

Varkaan jäljillä Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2019-11-04
191
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Lemmikkisi on turvassa! Pet Agents ratkoo mysteerit.

Scifi-herkkuja ja pörröisiä lemmikkejä yhdistävän sarjan toinen osa koukuttaa kouluikäiset.

Kati-e on itsenäinen nörttityttö, joka rakastaa eläimiä yhtä palavasti kuin elektroniikkaa ja koodausta. Alkuun Kati-e autteli lemmikkiasioissa lähinnä naapureita ja tuttuja, mutta kun apua alettiin pyytää yhä kauempaa, hän päätti rakentaa itselleen lentävän robottiapulaisen, Ti-botin. Pet Agents - lemmikkiagentit - oli syntynyt!

Kati-elle alkaa sadella yhteydenottoja oudoista tapahtumista: lähiseudun kodeista on kadonnut tavaraa. Nokkela parivaljakkomme aloittaa salapoliisityön, joka osoittautuu hurjan jännittäväksi.

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Lemmikkiseikkailuja löytyy omasta takaa: Kaarlojen eläinrakkaaseen perheeseen kuuluvat neljän pojan lisäksi koirat Kira ja Patu sekä kissat Kiki, Milu, Repe ja Sulo. Uudessa, vauhdikkaassa Pet Agents -sarjassa on jokaiselle jotakin - se tempaa mukaansa niin eläinrakkaat kuin nörtit. Helppolukuisissa kirjoissa on sopivasti tekstiä ja runsas nelivärikuvitus. Sarjan seuraava kirja, Kadonnut kenttä, ilmestyy keväällä 2020!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Riina Ja Sami Kaarla