Ankeriaan testamentti (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-01-28
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Maija Kauhanen
ISBN
9789520413118
Ankeriaan testamentti (e-bok)

Ankeriaan testamentti E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Finska, 2020-01-28
169
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Syvällinen tarina kirjailijasta, hänen isästään ja mystisestä kalasta, joka yhdisti heidät

Ankeriaan testamentti on kerronnallista tietokirjallisuutta parhaimmillaan: koskettava kertomus isän ja pojan suhteesta, juurista, kohtalosta, elämästä ja kuoleman kohtaamisesta. Teos on ollut myynti- ja arvostelumenestys kotimaassaan Ruotsissa, ja se on myyty yli 30 maahan.

Ankerias on luonnontieteellinen mysteeri, kala, josta tiede, filosofia ja taidekin ovat vuosituhansien ajan turhaan yrittäneet ottaa selkoa. Ja joka tekee nyt kuolemaa silmiemme edessä. Kirja muistuttaa meitä omastakin katoavaisuudestamme ja kaiken hauraudesta. Sukupuuton uhkaamien ankeriaiden kautta käsitellään suuria teemoja kuten ilmastonmuutosta, tieteenhistoriaa, uskontoa ja kuolemaa, ja kuinka meidän tulisi elää ennen sitä.

Patrik Svensson on syntynyt Kvidingessä Ruotsissa vuonna 1972. Hän työskentelee toimittajana sanomalehti Sydsvenskanin kulttuuritoimituksessa ja asuu Malmössä. Ankeriaan testamentti on hänen esikoiskirjansa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ankeriaan testamentti. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tro och vetande
    Martti Hg, 8 september 2022

    Välskrivet om forskningen av ålens liv. Samtidigt en mycket varm reflektion och berättelse om sitt/ familjens liv. Kärlek och värme.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patrik Svensson