Meren ja pirun välissä (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (336.8 MB)
Språk
Finska
Serie
doggerland (del 3)
Inläsare
Karoliina Kudjoi
Utgivningsdatum
2020-05-29
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Terhi Vartia
ISBN
9789520414887

Meren ja pirun välissä Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-05-29
208
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    196
Visa alla 1 format & utgåvor
Kevät ja kuolema saapuvat Doggerlandiin.

Kiitetyn Doggerland-sarjan kolmannessa osassa Meren ja pirun välissä Karen Eiken Hornby on mahdottomien valintojen edessä.

Maailmankuulu taiteilija Luna on saapunut salaa Doggerlandiin äänittämään uutta musiikkia kymmenen vuoden hiljaisuuden jälkeen. Luna on ärsyttävän kaunis ja sietämättömän hyvä, ja hän lumoaa kaikki juhlassa, joka päättää nauhoitukset. Kaikki paitsi äreän komisarion, joka yhtäkkiä tuntee itsensä vanhaksi ja väsyneeksi. Seuraavana aamuna Luna on kadonnut. Samanaikaisesti toinen nainen joutuu pääkaupunkia vainoavan pahoinpitelijän uhriksi. Epätavallisten kuumien kevään viikkojen aikana komisario Karen Eiken Hornbylla on edessään valintoja, jotka merkitsevät eroa elämän ja kuoleman välillä sekä hänelle että muille. Valintoja, jotka vaikuttavat mahdottomilta.

Maria Adolfsson on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Meren ja pirun välissä on kolmas, itsenäinen osa Adolfssonin suuren suosion saavuttaneessa Doggerland-sarjassa, joka sijoittuu kuvitteelliseen saarivaltioon Pohjanmerelle, Skandinavian ja Ison-Britannian välimaille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Adolfsson