Julia ja pehmoeläinten maailmanneuvosto (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.8 MB)
Språk
Finska
Serie
Pehmoeläinten Maailmanneuvosto (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Leena Pöysti
Utgivningsdatum
2020-09-25
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Illustratör/Fotograf
Nadja Sarell
ISBN
9789520419837
Julia ja pehmoeläinten maailmanneuvosto (ljudbok)

Julia ja pehmoeläinten maailmanneuvosto Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-09-25
172
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    168
Visa alla 1 format & utgåvor
Vuoden pörröisin agenttiseikkailu!

Kun luulet olevasi yksin maailmassa, sinusta huolehtii pörröinen agenttiystävä. Ensimmäinen osa jännittävää lastenromaanisarjaa, jossa pehmoeläimillä on supervoimat.

Julia ja Pehmoeläinten Maailmanneuvosto aloittaa jännittävän seikkailutarinan, jossa paljastuu, että pehmoeläimillä on salattu elämä. Maailmanneuvoston päämaja sijaitsee ulkoavaruudessa. Huippupehmoagentit seuraavat maailman lapsia monitorien kautta ja ovat valmiita toimimaan salamannopeasti, jos lapsi tarvitsee apua. Ja Julia tarvitsee!

Pehmoeläimillä on voima kääntää kaikki paremmaksi, mutta heillä on yksi merkittävä heikkous. Pehmot menettävät vahvuutensa, jos lapset eivät usko heihin.

Sarjan toinen osa Kalle ja Vompatin soturit ilmestyy syksyllä 2021 ja kolmas osa Pelastuspartio Julia ja Kalle syksyllä 2022.

Elina Hirvonen (1975) on helsinkiläinen kirjailija ja elokuvantekijä. Hän kertoi lapsena nukkumaan mennessä itselleen tarinaa, missä lentäisi pehmokoiransa Siskon kanssa sängyllään avaruuteen. Nykyään Hirvonen hoitaa pehmoeläimiä yhdessä lastensa Annan ja Iivarin kanssa. Kirjoittamisen lisäksi hän rakastaa lukemista, tanssia ja uimista.

Nadja Sarell on helsinkiläinen lastenkirjakuvittaja. Hän on opiskellut sekä tanssijaksi että kuvittajaksi. Unelmiensa työn ohella Nadja harrastaa tanssia, opettaa erilaisia työpajoja ja bongailee poikansa kanssa lentokoneita. Hänen lapsuutensa rakkain pehmolelu on nimeltään Luppis. Se asustaa edelleen Nadjan makuuhuoneessa parin kaverinsa kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elina Hirvonen